Naad Thai Suwannee

Om Suwannee

Min bakgrund

Jag startade min massageutbildning 1995 när jag började på Nuad Thai Phaen Boran group of companies tillsammans med min syster. Under denna period gick jag även kurser på Saraphadchang Surin college, Surin Politechnic college och på The Union of Thai Traditionell Medical Services society. Efter denna period jobbade jag på många spa både i Thailand och runt om i Asien, bla i Tokyo, Japan, Shanghai, Kina och även i Taiwan.

Min senaste anställning i asien var på South Sea Karon Resort Phuket som ”Spa Manager of Spa Department” samt innan jag flyttade till Sverige
var jag VD på ”Nuad Thai” i Vilnius, Lituaen. Där fortsatte jag att erbjuda samma höga kvalité av traditionell thaimassage.

Suwannee

Nuad Thai

NUAD THAI HEALTH CENTER

Give us your body and we will give back your mind

Den traditionella thailändska massagen – nuad Thai – tror man, utvecklades i Indien för 2500 år sedan av Buddhas läkare Jivaka Kumar Bhaccha. I århundraden utfördes thaimassage av munkar som en del av den thailändska läkekonsten. Thailändsk massage  är en kombination av influenser från indiska, kinesiska, sydostasiatiska kulturella sfärer och medicintraditioner.

“Kvalité !!!
Om man vill ha massage med kvalité är det rätt ställe att få massage. Själv har jag tagit mer än 10 timmar massage och aldrig varit missnöjd. Jag ställer höga krav på behandlingen något dom har levt upp till. ”

Anonymous • Massage

“I’ve been to different massage studio in malmo but this place I just enjoyed and was so happy, they know what I need and they try the best for me!! I JUST FALL IN LOVE WITH THIS PLACE !!! See You Very SooN ? ”

Anonymous • Very SooN