thaimassage

THAIMASSAGE

Thaimassage – Är en speciell form av massage som också är känd som ”latmansyoga”. Behandlingen utförs på en mjuk matta där massören arbetar med tryck och stretch över hela kroppen. Förutom händerna använder massören även armbågarna, underarmarna, knäna och fötterna i massagen samt sin egen kroppstyngd i de moment som stretchar och töjer ut musklerna. Kroppen tänjs ut mjukt och harmoniskt med långsamma djupa tryck och stretchrörelserna släpper på blockerade spänningar och energi i kroppen.

I thaimassagen ser man kroppen som en helhet. Problem i en kroppsdel har ofta sitt ursprung i en annan del och kan därmed påverka andra delar i kroppen.

Oljemassage
Är en massageform som är mycket avslappnande och avstressande. Det är en ”mjuk” form av massage till skillnad från thaimassagen som är ”hård”.

Fotmassage
Är en massageform där massören trycker på olika punkter under fotsulan. Varje punkt påverkar ett specifikt organ i kroppen. I fotmassagen använder man en speciell kräm. Förutom fötterna masseras även underben.

AROMA THAI – Aroma terapi oljemassage
En avslappningsmassage där massageolja bearbetas in i huden och
stimulerar akupunktur punkterna. Denna massage är inte bara bra
för din hud, utan även för avslappning av kropp och själ.

FOOT REFLEXOLOGI – fotmassage
En djupverkande reflexologi genom energin i hela kroppen ända upp
i hjärnan. Denna fotmassage är spegeln till ditt inre.

POWER OF TOUCH – Thai, Aroma och fotmassage
Speciell teknik av NUAD THAI lite av allting, hela kroppen får sitt genom
streching massage, aromatisk oljemassage och slutligen en huvudmassage.

thaimassage

“One of the best Thai massages you can get in Malmö. Very nice people with very cosy interior. ”

Anonymous • Roberto

“Jag är lika nöjd varje gång. Denna gång testade jag besöka Nuad thai för att bli av med mitt ryggskott. Ryggen blev nästan fri från smärta och jag fick bra övningar med mig att göra hemma. Toppen ställe! ”

Anonymous • Maria